Політика конфіденційності
Телефон(067) 383-87-04

Політика конфіденційності

Сайт АБРИС цінує довіру своїх клієнтів і піклується про збереження їх особистих (персональних) даних в таємниці відшахраїв і третіх осіб. Ця Політика конфіденційності розроблена для того, щоб дані, надані клієнтами, були в цілості й захищалися від доступу третіх осіб.Інтернет-магазин збирає ваші особисті (персональні) дані виключно для того, щоб удосконалювати якість обслуговування і ефективність нашої взаємодії.

1. Загальні питання

1.1. Справжня Політика конфіденційності описує методи використання і зберігання інтернет-магазином конфіденційної інформації клієнтів, які відвідують сайт abris.kiev.ua.
1.2. Надаючи інформацію приватного характеру через сайт abris.kiev.ua клієнт вільно, своєю волею дає згоду на передачу, використання і розкриття його персональних даних згідно з умовами цієї Політики конфіденційності.
1.3. Ця Політика конфіденційності застосовується тільки у відношенні інформації приватного характеру, отриманої через даний сайт. Інформація приватного характеру – це інформація, що дозволяє при її використанні окремо або в комбінації з іншої доступної інтернет-магазин у інформацією ідентифікувати персональні дані клієнта.
1.4. Сайт не містить матеріалів,неприйнятних для дітей і підлітків молодше 14 років. Однак вони не можуть передавати ніякі особисті дані через інтернет без згоди одного з батьків або опікуна. Інтернет-магазин гарантує, що свідомо не збирає і не зберігає ніяких особистих даних, пов'язаних з неповнолітніми особами.
1.5. На сайті abris.kiev.ua можуть бути посилання, які дозволяють перейти на інші сайти. Інтернет-магазин не несе відповідальності за інформацію, публікуються на цих сайтах, і надає посиланняна них тільки в цілях забезпечення зручності клієнтів. На сайті abris.kiev.uaне публікуються навмисно посилання на інтернет-ресурси, які можуть призвести до пошкодження комп'ютера клієнта або зараженню його вірусами.

2. Дані, які отримує інтернет-магазин

2.1. Якщо користувач не зареєстрований на сайті, перегляд вмісту на ресурсі – анонімний. Сервери сайту abris.kiev.uaможуть збирати для статистики інформацію про тип браузера, комп'ютера і операційної системи, а також IP-адресу.
2.2. Які дані зареєстрованих користувачів збираються і зберігаються?
2.2.1. Персональна інформація, а також будь-яка інша інформація, яку клієнти свідомо і добровільно передають в процесіреєстрації та використання сайту:
    - прізвище, ім'я, по батькові;
    - e-mail;
    - мобільний телефон;
    - пароль – аналог власноручного підпису;
    - для юридичних осіб додатково: найменування організації.
Якщо замовлення був відправлений помилково через з надання недостовірних даних, інтернет-магазин знімає з себе всяку відповідальність за доставку такого замовлення.
Аналогом підпису клієнта є пароль доступу до облікового запису. Усі дії, вчинені в системі з використанням підпису користувача, зізнаються досконалими особисто користувачем. Клієнт несе повну відповідальність за збереження і нерозголошення даних про пароль.
З якою метою збирається: для реєстрації користувача на сайті, прийняття, обробки та доставки замовлення;здійснення зворотного зв'язку з клієнтом, надання клієнтської підтримки;оповіщення про зміни в роботі наших служб; надання, за згодою клієнта,пропозицій та інформації про акції, надходження новинок.
Користувач може змінювати, оновлювати та видаляти свої персональні дані в Особистому кабінеті. Інтернет-магазин правовидаляти будь-яку інформацію, що містить особисті дані користувачів сайту.
2.2.2. Дані cookie-файли. Це невеликі текстові файли, в яких після відвідування нашого сайту зберігається інформаціяпро дії клієнта на ресурсі. Ці файли не впливають на операційну систему комп'ютера.
З якою метою збираються: завдяки cookie-файлів, користувачеві не потрібно щоразу вводити ім'я і пароль, щоб зайти в Особистий кабінет. Зберігаються всі налаштування, наприклад, регіон, та індивідуальні переваги. Інтернет-магазин використовує цю інформацію для ведення статистики користувачів та їх запитах. Ці дослідження допомагають інтернет-магазину аналізувати, оцінювати, покращувати свою роботу, підвищувати якість продуктів і послуг, удосконалювати механізми спілкування з клієнтами.
Клієнт може видалити cookie-файли після відвідування сайту abris.kiev.ua. Однак у цьому випадку інтернет-магазинне несе відповідальності за неналежну якість роботи ресурсу.
2.2.3. Інформація від браузера – дані,які браузер автоматично відправляє серверу, наприклад: IP-адресу, історію останніх відвідувань, назва операційної системи, назву та версію програми,через яку клієнт здійснює вихід в інтернет, дату і час відвідування сайтукористувачем. Можна заборонити браузеру передавати таку інформацію шляхом зміни налаштувань.
З якою метою збирається:інтернет-магазин веде статистику відвідувань для функціювання своїх серверів та обліку власного трафіку. В даному випадку зібрана статистична інформація не асоціюється з конкретними користувачами і обробляється тільки у вигляді узагальненої статистики. IP-адреса клієнта і час доступу до системи, у відповідності з ідентифікатором користувача, зберігаються в базі даних в цілях запобігання шахрайства.
2.2.4. Інформація від третіх осіб – це приватні дані, які надають інтернет-магазину партнери, постачальники або інша третя сторона, наприклад, інформація про успішне проведення платежу. З якою метою збирається: для виконання зобов'язань інтернет-магазину за оформлення та доставку товару клієнту, обробки та отримання платежів або повідомлення клієнта про стан його замовлення.
2.3. На сайті abris.kiev.ua користувач може залишати відгуки до товарів. У цьому випадку він зобов'язаний пам'ятати,що інформація особистого характеру, яку він повідомляє в цих розділах сайту,видно іншим користувачам. Тому інтернет-магазин рекомендує дотримуватисяобережності в спілкуванні.

3. Охорона особистої інформації користувачів

3.1. Інтернет-магазин ніколи і ні за яких обставин не повідомляє третім особам особисту (персональну) інформацію про своїх клієнтів, крім випадків, передбачених Законом України "Про захист персональних даних" або коли клієнт добровільно погоджується на передачу інформації.
3.2. Інтернет-магазин має право використовувати інші компанії та приватних осіб для виконання визначених виді вробіт, наприклад: доставка посилок, листів та повідомлень по електронній пошті,видалення повтори зі списків клієнтів, аналіз даних, надання маркетингових послуг,обробка платежів за кредитними картками. Ці юридичні/фізичні особи мають доступдо особистої інформації користувачів, тільки коли це необхідно для виконання їхніх функцій. Дана інформація не може бути використана ними в інших цілях.
3.3. Інтернет-магазин реалізує заходи щодо захисту особистих (персональних) даних клієнтів в наступних напрямках:
запобігання витоку інформації, що містить особисті (персональні) дані, по технічних каналах зв'язку та іншими способами;
запобігання несанкційованого доступу до інформації, що містить особисті (персональні) дані, спеціальних впливів на таку інформацію (носіїв інформації) в цілях її добування, знищення,перекручування і блокування доступу до неї;
захист від шкідливих програм;
виявлення вторгнень і комп'ютерних атак.

4. Час зберігання інформації

Інтернет-магазин зберігає приватну інформацію клієнтів рівно стільки часу, скільки вона залишається необхідною длядосягнення тих цілей, заради яких вона була отримана, або інших законних цілей,за винятком випадків, коли більш тривалий період зберігання інформації необхідний згідно з законодавством якої дозволено їм.

5. Безпека банківських карт

При оплаті замовлень в інтернет-магазині за допомогою кредитних карт всі операції з ними проходять на стороні банків у спеціальних захищених режимах. Жодна конфіденційна інформація про банківські карти, крім повідомлення про здійснений платіж, інтернет-магазинне передається і передана бути не може.

6. Співпраця з державними органами

Існують обмежені умови, при яких інтернет-магазин може надати інформацію приватного характеру з своїх баз данихстороннім третім особам:
    - в цілях задоволення вимог, запитів або розпорядження суду;
    - в цілях співпраці з правоохоронними, слідчими або іншими державними органами. При цьому інтернет-магазин залишає за собою право повідомляти державні органи про будь-якій протиправній діяльності без попередження користувача про це;
    - в цілях запобігання або розслідування передбачуваного правопорушення, наприклад, шахрайство або крадіжки ідентифікаційних даних;
    - в цілях захисту юридичних прав, прав власності або безпеки сайту, співробітників інтернет-магазину, агентів, інших користувачів і суспільства в цілому.

7. Внесення змін і доповнень

Всі зміни умов політики використання особистої інформації будуть відображені в цьому документі. Сайт АБРИС залишає за собою право вносити зміни в ті чи інші розділи цього документа в будь-який час без попереднього повідомлення, розмістивши оновлену версію цієї Політики конфіденційності на сайті на цій сторінці. З моменту її опублікування користувачі підкоряються новим умовами Політики конфіденційності.